Slagerij Jelte van der Wier 

 

 

 

 

Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de barbecue

De nieuwe BBQ-pakketten staan op de Home-pagina en op Facebook!  

*nieuwe prijswijziging per 5 april 2020, hiermee komen alle oude prijzen te vervallen!*

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is De Zaak vol Smaak het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiesen, hamburgers, shaslicks en kip producten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Grootvlees op de barbecue

Probeer ook eens groot vlees op de barbecue. Een heerlijke malse rib-eye, of bijvoorbeeld een malse varkens procureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Bij De Zaak vol Smaak helpen wij u graag bij de keuze en geven wij u tips op welke wijze u het groot vlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

 

 

*Huur Gasfles &-Barbecue 

*Het gebruik van gas en een gasfles kost €12,50

De barbecue is gratis bij afname van tenminste *€50,00 aan vleesproducten. Ook dient er een borg van *€10,00 betaald  te worden, deze krijg je terug als de barbecue heel en schoon weer teruggebracht wordt. Eventueel bezorgen in overleg meestal mogelijk, buiten een straal van 10 km worden er reiskosten in rekening gebracht. Op=Op, bestel dus op tijd uw barbecue om teleurstelling te voorkomen.

 

één gas barbecue is voor ongeveer 30 personen