Slagerij Jelte van der Wier                                  

 

Mijn bedrijf bestaat sinds 1 mei 2005, ik kom uit een familie van slagers (Opa, Vader en broer) Ben vanaf mijn 16de jaar  al werkzaam in het vak en blijf het een prachtig vak vinden, vooral omdat in de wijk Beijum zoveel verschillende mensen met net zoveel verschillende wensen wonen, en het dus een enorme uitdaging is om hierop in te spelen, wat mijn inziens nog steeds lukt!
 
 
Hoe is het zo gekomen om een slagerij in Beijum te beginnen
 
Ik kreeg de kans om de bestaande slagerij over te nemen in 2005
 
 
 
Wat verkopen jullie?
 
Ons assortiment is erg uitgebreid, naast allerlei soorten vlees verkopen wij ook huisgemaakt maaltijden, lekkere broodjes, lekker grillproducten en in het voorjaar en de zomer heerlijk Italiaans schepijs.
 
 
 
Wat is er leuk aan het slagersvak
 
Het slagersvak is zo leuk omdat het vak zo veel verschillende specialisaties kent. Als slager ben je bezig met vers vlees, vleeswaren, worsten, maaltijden en heerlijke snacks. Je bent ook bezig met het bereiden van hoogwaardige voedingsmiddelen die dagelijks worden gekocht
Ook maak je de mooiste gourmet-, fondue- en barbecue schotels of werk je mee aan buffetten. En natuurlijk de wisselwerking met de klanten, ik  vind het omgaan met klanten een van de leukste aspecten van het slagersvak.
Uiteraard helpt het ook dat ik een sterk team achter me heb staan zodat we ons vak op een fijne manier kunnen uitvoeren.
 
 
 

 

 

 

Contact

Wilt u meer informatie over ons, of heeft u een specifieke vraag, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050 5492276 of mail ons op info@slagerijvanderwier.nl

Allergenen

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, vraag ernaar bij aankoop van uw producten.

De Zaak vol Smaak
Slagerij Jelte van der Wier

Stoepemaheerd 20
9737 TL Groningen
Telefoon: 050 549 22 76